Logo nieuwekrant.nl


Voorbereidingen voor Aalbers-Taptoe Bemmel

De voorbereidingen voor Aalbers-Taptoe Bemmel zijn in volle gang. Zo zijn de korpsen gecontracteerd ondernemers benaderd om te adverteren in het taptoe krantje.

BEMMEL - Tot aan Aalbers-Taptoe Bemmel stelt de organisatie de deelnemende korpsen voor. Deze week zal de Mallet-Percussionband Rhenen centraal staan. "De keuze voor het mallet-percussion instrumentarium zorgt voor een geheel eigen sound en maakt de band tot een van de weinige showende malletbands in Nederland. Hiermee onderscheidt Mallet-Percussionband 'Drumband Rhenen' zich van de traditionele marchingbands, drumfanfares en harmonieën, waardoor de band een graag geziene gast is op allerlei evenementen", vertelt de organisatie van de Aalbers-Taptoe.

Bloemencorso's

"De band treedt op tijdens bloemencorso's, taptoes, straatparades en concerten. Tijdens deze optredens kiest Mallet-Percussionband 'Drumband Rhenen' voor een repertoire dat bestaat uit melodieën die zeer herkenbaar zijn voor het publiek. Veel van deze melodieën worden speciaal voor de band gearrangeerd." De Aalbers-Taptoe Bemmel 2017 vindt plaats op 10 september. Van 13.00 uur tot 14.15 uur is er een streetparade in het centrum van Bemmel. Daarna is het voorprogramma en de Aalbers-Taptoe op het gazon. Voor meer info: www.taptoebemmel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten