Logo nieuwekrant.nl


Heb jij een talent dat je wilt delen? De aanmelding voor Lingewaard on Stage 2017 is nu geopend.
Heb jij een talent dat je wilt delen? De aanmelding voor Lingewaard on Stage 2017 is nu geopend.

Aanmelding geopend voor 'Lingewaard on Stage'

Altijd al gedroomd van een plek op het podium? Pak dan je kans op 9 september om je talent te delen met bezoekers van LingewaardUIT. Aanmelden kan tot 15 juli.

LINGEWAARD - Het maakt niet uit wat je talent is. Kan jij bijvoorbeeld goed jongleren, heel mooi zingen of ben je goed in rappen, dansen, of moppen tappen? Deel het met het publiek en maak kans op een mooie prijs die aansluit bij je talent. Op zaterdag 9 september zal een deskundige jury bepalen wie de titel Lingewaard On Stage Talent 2017 krijgt. De winnaar krijgt, naast een daverend applaus en lokale bekendheid, een prijs die aansluit op zijn talent en carrière. Bijvoorbeeld een bezoek aan een studio, een versterker die de winnaar graag zou willen of een paar lessen acrobatie. De prijs is dus in overleg met de winnaar en zal van waarde zijn. Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) organiseert het talentenprogramma 'Lingewaard on stage' in samenwerking met het Cultureel Platform Lingewaard (CPL).

Aanmelden

Aanmelden kan op de website: www.swlingewaard.nl. Vul hier het digitale aanmeldformulier in, samen met de aanmelding stuur je een filmpje van je act. Dit kan van een eerder optreden zijn of gewoon een thuisfilmpje. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Meer info bij Melissa Davina, tel. nr. 088 255 25 50 of email adres: m.davina@swlingewaard.nl

Reageer als eerste
Meer berichten