Logo nieuwekrant.nl


Geslaagd pubquiz seizoen van Pub4

Pub4 uit Elst heeft in het seizoen 2016-2017 pubquizzen georganiseerd in café In den Ommelanden. Zevenmaal in deze periode was de woensdagavond In den Ommelanden het strijdtoneel voor verschillende teams. Tijdens elke avond kregen zij allerlei vragen, over algemene kennis, muziek en films. Dus ieders expertise werd wel aangeboord om er een spannende wedstrijd van te maken.

ELST - Elke avond werd er hard gestreden om bij de eerste drie te eindigen en daarmee een leuke prijs, gesponsord door In den Ommelanden, in de wacht te slepen. Sommige teams deden mee voor de gezelligheid, andere teams gaan vooral voor de winst. Naast de prijzen per avond werd er ook nog gestreden voor een overall-prijs, namelijk een uitje naar een escape-room. Om deze prijs te kunnen winnen moest het team minimaal vijf keer meedoen aan de pubquiz. Het team met de meeste punten zou de prijs in de wacht slepen. Het was een nek-aan-nek-race, maar uiteindelijk heeft team Alcoholvrij deze prijs verdiend gewonnen.

Geslaagde avonden

Voor de deelnemers en voor de organisatie waren het zeer geslaagde avonden. De organisatie vertelt: “Het is leuk om de soms nutteloze feiten met anderen te delen. Door dit in de vorm van een pubquiz te doen, kan iedereen zijn eigen kennis testen. Het blijkt dat er elke keer weer hard wordt geoefend, er zijn teams die zelfs een week van tevoren alvast de top40 uitpluizen om tijdens de muziekronde beslagen ten ijs te komen. Het is ook prettig dat er een gezellige en ontspannen sfeer hangt, waardoor het elke keer weer een klein feestje is.”

Volgend jaar

Na een geslaagd seizoen staat Pub4 ook volgend seizoen weer bij café In den Ommelanden om de nodige kennis met je te delen. De eerste pubquiz zal zijn op woensdag 11 oktober. Wil je meer informatie over Pub4, kijk dan op Facebook via @PubFour

Reageer als eerste
Meer berichten