Logo nieuwekrant.nl


Laatste oproep bestuursleden Wijkvereniging De Zilverkamp

HUISSEN - Eerder dit jaar heeft het bestuur van wijkvereniging de Zilverkamp een oproep gedaan in de hoop nieuwe bestuursleden te verwelkomen.

Deze oproep heeft niet tot resultaat geleid. De vereniging heeft per direct nieuwe bestuursleden nodig in verband met onderbezetting door reeds afgetreden bestuursleden. Er is behoefte aan een voorzitter, penningmeester, algemeen bestuurslid en PR. Zonder degelijk bestuur kunnen er geen activiteiten worden georganiseerd.

"Omdat wij als huidig bestuur trots zijn op de activiteiten die de afgelopen 48 jaar door vele (voorgaande) leden en vrijwilligers zijn uitgevoerd, hopen we dat mensen weten dat het voortbestaan van de wijkvereniging op het spel staat. Vele handen maken licht werk, maar op dit moment zijn er simpelweg te weinig handen om de activiteiten op een goede en verantwoorde manier te organiseren en uit te voeren", vertelt het bestuur. De wijkvereniging organiseert veel activiteiten, waaronder Tienerdisco, Carnaval, Paaseieren zoeken, Koningsdag, Halloween en Sinterklaas.

Voor vragen of aanmelding kunt u voor vrijdag 14 juli mailen naar: info@zilverkamp.nl

Reageer als eerste
Meer berichten