Logo nieuwekrant.nlFoto: Ton Heevel
Foto: Ton Heevel

Grastoernooi Gemini succesvol en gezellig

Op zaterdag 24 juni vond in Elst op het Cool Nature Park (in het Westeraam) de derde editie van het Groot Gemini Grastoernooi plaats. Een record van maar liefst 38 teams deden mee aan dit volleybaltoernooi.

ELST - Er werd gespeeld over zeven velden op competitie- en recreantenniveau. Meer dan 25 bedrijven hebben bijgedragen aan het succes van deze dag door hun financiële bijdrage, of voor prijzen voor de loterij. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de volleybalclub Gemini.

Het weer was, na een zonovergoten en zeer warme week heel geschikt om te sporten met bewolking, een beetje motregen en zeer aangename temperaturen. De vrijwilligers die deze dag mogelijk gemaakt hebben, genoten van de sportieve prestaties en gezellige loterij.

Volgend jaar vindt de vierde editie van het Groot Gemini Grastoernooi plaats op zaterdag 30 juni 2018. Sponsoren en belangstellenden kunnen zich aanmelden via de site www.gggt.nl. Lijkt volleybal je een leuke sport? Kijk dan op www.gemini-elst.nl voor trainingstijden in de Helster.

Reageer als eerste
Meer berichten