Logo nieuwekrant.nl


Pensioen leerkrachten Basisschool SamSam

OOSTERHOUT - Op donderdag 13 juli zal het een bijzondere dag op basisschool SamSam zijn. Huub Vlaspoel en Liduïne Jorna gaan na deze dag van hun welverdiende pensioen genieten en daarom neemt de school binnenkort afscheid van deze twee gewaardeerde leerkrachten.

Het zal een een feestelijke, verrassende dag worden voor alle leerlingen en het team. Zowel Huub als Liduïne staan al jaren aan school en zijn dus ook bekende gezichten in Oosterhout. Huub Vlaspoel is 1973 begonnen op de St. Leonardusschool en ook Liduïne Jorna is al een hele tijd in Oosterhout. Zij geeft al les vanaf 1993. Beiden nemen nu op 13 juli, na een rijk onderwijsleven, afscheid van hun loopbaan. "We zijn niet blij dat ze vertrekken, maar wel blij voor alles wat ze betekend hebben voor onze school. Daarom bieden wij hen een afscheidsreceptie aan, waar alle oud-leerlingen, oud-ouders en oud-collega’s van harte voor zijn uitgenodigd", vertelt het team van basisschool SamSam.

Herinneringen en anekdotes

Ook roept de school mensen die Huub en Liduïne kennen op om dit bericht te delen met iedereen die deze leerkrachten kent. De school hoopt dat er mensen zijn die hun herinneringen aan Huub en Liduïne willen insturen. "Die kunnen we dan tijdens de dag gebruiken om er een echt persoonlijk afscheid van te maken", aldus de leerkrachten. U kunt mailen naar info@samsamoosterhout.nl. Het afscheidsfeest zal van 19.30 uur tot 20.30 uur plaatsvinden in Dorpshuis De Schakel.

Reageer als eerste
Meer berichten