Logo nieuwekrant.nl


Spetterend Big Bounce festival op OBC Huissen

Voor de tweede keer stond OBC Huissen een week lang te schudden van bruisende activiteiten met als hoogtepunt op donderdag 6 juli: het festival genaamd Big Bounce. Voor ruim 600 leerlingen uit leerjaar 1, 2 en 3 organiseerde de school in samenwerking met Kunsteducatie Nederland een afsluitende activiteitenweek met verschillende uiteenlopende kunstvormen.

HUISSEN - Een escaperoom, fotografie, websites bouwen, rappen, toneel, trampoline springen en 3D-producten maken. Dit is nog maar een kleine opsommingen van de vele workshops waar de leerlingen een aantal dagen aan deel mochten nemen.

De week met activiteiten inclusief het Big Bounce festival is opgezet om de leerlingen niet alleen een onvergetelijke tijd te bezorgen maar ook om ervoor te zorgen dat zij werken aan persoonlijke (talent)ontwikkeling, diepgang, zicht krijgen op het werkproces en een stukje bewustwording.

Het enthousiasme van de leerlingen was goed te zien tijdens het festival. De organisatie: "Onze leerlingen vinden het fantastisch. De aanloop is enorm. Wat vooral ook bijzonder is om te zien, is de belangstelling van vele oud-leerlingen. Leuk dat zij een kijkje komen nemen op hun oude school."

Reageer als eerste