Logo nieuwekrant.nl


Joop Polman (midden) neemt afscheid van de brandweer in Oosterhout. Hij kreeg een kalfje als uniek afscheidscadeau. (Foto: PR)
Joop Polman (midden) neemt afscheid van de brandweer in Oosterhout. Hij kreeg een kalfje als uniek afscheidscadeau. (Foto: PR)

Brandweerman Joop Polman krijgt kalfje cadeau

Op vrijdag 30 juni hield de Brandweer op de post Oosterhout een feestje voor vrijwilliger Joop Polman. Polman neemt na 39 jaar afscheid als vrijwilliger. Hij kreeg als speciaal afscheidscadeau een kalfje.

OOSTERHOUT - "Joop is een bijzondere man met een grote liefde: zijn beesten. Dit was de aanleiding voor de leden van de groep Oosterhout om een bijzonder cadeau voor Joop te kopen voor zijn afscheid", aldus de andere vrijwilligers. Joop is 39 jaar geleden als vrijwilliger bij de post Oosterhout gekomen. In de jaren dat hij vrijwilliger is geweest, heeft hij veel veranderingen meegemaakt en verschillende opleidingen moeten doorlopen zoals gaspakdrager en FRB.

Ook de wedstrijd ploeg van toen kon rekenen op zijn fanatieke inzet. De laatste tijd werd door persoonlijke omstandigheden het oefenen en uitrukken toch teveel en heeft Joop op zijn geheel eigen wijze afscheid genomen van de brandweer. De kazerne in Oosterhout is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers van 18 jaar of ouder, die binnen vier minuten in de kazerne kan zijn. Opgeven kan bij postcommandant Jos Hoogsteder: info@garagehoogsteder.nl of op het nummer 06 - 36 30 33 63

Reageer als eerste