Logo nieuwekrant.nl


Tijdens 'Heel Bemmel Zingt' staan vijf podia in het centrum. Er zullen in totaal veertien koren optreden en de winkels zijn open.
Tijdens 'Heel Bemmel Zingt' staan vijf podia in het centrum. Er zullen in totaal veertien koren optreden en de winkels zijn open.

Vijf podia tijdens 'Heel Bemmel Zingt'

Op zondag 9 juli vindt het evenement 'Bemmel Zingt' plaats. Op vijf podia in het centrum van Bemmel treden van 12.00 uur tot 17.00 uur maar liefst veertien verschillende koren op. Om 17.30 uur wordt het geheel met een grote samenzang op de Markt afgesloten.

BEMMEL - De koren komen uit heel Nederland en staan garant voor een grote variatie aan bekende en minder bekende grotendeels Nederlandstalige liederen. De podia staan op de volgende plaatsen: P1. Hoofdpodium op de Markt, P2. Plein voor Albert Hein, P3. Hoek Dorpsstraat/ Klappenburgstraat, P4. Loostraat tegenover Het Wapen, P5. Dorpsstraat bij het Hertenkamp.

Winkelen

Op zondag 9 juli zijn de winkels van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend en de winkeliers bieden u een ruime, gevarieerde keuze aan artikelen. Ook de horecagelegenheden in het centrum laten zich weer van hun beste kant zien. Onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen vindt in de Deken Dr. Mulderstraat weer een rommelmarkt plaats. Parkeren is in heel Bemmel gratis. De stichting Smartlappenkoor Lingewaard, die dit evenement samen met de Ondernemersvereniging Bemmel organiseert, dankt naast haar eigen leden de vele extra vrijwilligers en de sponsoren.

Reageer als eerste